Askush nuk është i përsosur në këtë botë. Por kur biem në dashuri kemi tendenca të mendojmë se e kemi gjetur partnerin ideal i cili përmban gjithçka të mirë, të bukur dhe të vërtetë.

Artikulli i plotë: Keni gjetur burrin ideal? Këto shenja tregojnë nëse AI është i vërteti…

Në një farë pike, cilido ndien se ka diçka që nuk shkon me romanticitetin e partnerit. Bob Navara, një terapist i martesave dhe familjes, shprehet se këto ndjenja të trazuara nuk ndikojnë në prishjen e martesave nëse çiftet dinë si t’i përballojnë.

Artikulli i plotë: Qeshni me lot! Ja pse burrat i urrejnë gratë e tyre

Simbolika e traditës për ta mbuluar fytyrën në ditën e martesësKemi parë se edhe tek ne është bërë zakon që nusja në ditën e martesës ta mbulojë fytyrën me një shami të kuqe apo më një material transparent nga pjesa e vellos së saj dhe sipas zakonit burri i saj është personi i parë që ia largon mbulesën nga fytyra.

Artikulli i plotë: A e dini pse nuset mbulojnë fytyrën?

Shumica e njerëzve fare nuk i përkasin shenjës së zodiakut për të cilin besojnë që i takojnë sipas kalendarit astrologjik!

Artikulli i plotë: Gjatë gjithë këtyre viteve e keni ditur gabim shenjën tuaj të horoskopit: Cilës shenjë të...

Ushtrimi përbëhet nga tërheqja deri në kufij të pakëndshëm të penisit të zgjatur. Zgjatja bëhet derisa koka e penisit të marrë ngjyrë të kuqe dhe të fryhet nga qarkullimi i gjakut.Për t’i shmangur irritimet, penisin shtrëngojeni butësisht. 

Artikulli i plotë: Kështu e rrisin arabët penisin për 5 cm

Kur kemi qenë fëmijë na është thënë se duke punuar shumë mund të arrijmë objektivat tanë. Por kur plakemi kuptojmë se njerëzit rreth nesh dhe në të gjithë botën, edhe pse kanë punuar përtej limiteve, ende nuk kanë arritur atë që duan. 

Artikulli i plotë: Doni të pasuroheni? Mos punoni shumë!
Faqja 1 nga 2