Kuriozitete
Shkronjat

Të lindurit në muajin mars kanë disa tipare unike që i dallojnë nga personat e lindur në muajt tjerë.

Personat e lindur në këtë muaj janë të dashur, energjikë dhe të guximshëm. Kuptojeni disa cilësi tjera të tyre.

1. Kanë mendje krijuese.

2. Janë zemërgjerë dhe dashamirës.

3. Marrin vendime të nxituara për partnerët, por nuk njohin kthim pas.

4. I përshtaten çdo lloj situate.

5. Janë shumë të vëmendshëm dhe i vlerësojnë të tjerët

6. E duan qetësinë, por kjo nuk do të thotë se janë të qetë.