Kuriozitete
Shkronjat

Një pajisje e re që bën makiato me foton tuaj do të mbërrijë shumë shpejt në Europë. Makineria quhet Ripples dhe kushton rreth 1300 dollarë.

Fotoja juaj në shkumë është ajo që bie më shumë në sy, por kjo pajisje mund të shkruajë edhe fraza në makiaton tuaj.

Qindra pajisje të tilla, që bëjnë makiato me foton tuaj brenda 10 sekondash, janë shitur tashmë në Amerikë, Korenë e Jugut, Kinë, Singapor dhe Izrael.