Kuriozitete
Shkronjat

Varëset janë të zakonshme në banjo, por policia ka lëshuar një paralajmërim në lidhje me një lloj të veçantë të tyre.

Gjetur në tualetet publike, hotele e restorante, varëset mbajnë një kamera të fshehur për të spiunuar njerëzit.

Nëse e shihni një të tillë, policia ka këshilluar njerëzit që ta raportojnë menjëherë.

Image

Kjo pasi poseduesit e tyre janë duke keqpërdorur pamjet e regjistruara.

Kjo pajisje është duke u shitur në Amazon për një çmim rreth 8 paund dhe mbajnë një kamerë fare të vogël që mezi shihet.