Kuriozitete
Shkronjat

Lucie Bahetoukilae, e cila nuk flet gjuhën angleze, ka dashur të shkonte në Paris, por ka përfunduar në San Francisko.

 

Gruaja e cila kupton vetëm gjuhën frënge, e ka ngatërruar hyrjen në aeroport dhe ka hipur në aeroplanin e gabuar, transmeton Telegrafi.

Udhëtarja me 28 orë fluturim…

Me të aterruar ajo ka filluar të ndjehet shumë keq, sepse askush nuk kishte dalir ta priste për të shkuar në takimin e planifikuar.

Ajo kishte bërë afro pesëmijë kilometra të panevojshme dhe më pas është nisur për në kryeqytetin francez duke bërë gjithsej 28 orë fluturim.

“Kërkojmë falje për atë që ndodhi. Është gabimi ynë që nuk do të përsëritet kurrë”, thuhet në deklaratën e United Airlines, lidhur me rastin.