Kuriozitete
Shkronjat

Ka disa gjëra që meshkujve iu duken aspak tëheqëse tek një femër. Prandaj vajza tregohuni të kujdesshme sidomos kur dilni me partnerin tuaj.

1.Kur vendosni më shumë make-up seç duhet. Femrave mund t’iu duket se meshkujt i pëlqejnë femrat e lyera, por në fakt make-up i tepërt ua shpif.

2.T’iu pëlqejë vetja më shumë seç duhet. Është në rregull që të keni besim tek vetja por kur e teproni, meshkujve iu dukeni shumë jo tërheqëse.

3.Kur nuk jini e vëmendshme gjatë bisedave. Nëse nuk arrini të kuptoni atë që ai thotë, do ta mërzisni shumë.

4.Higjenë e ulët trupore. Një ndër arsyet se pse meshkujt janë të tërhequr kaq shumë pas femrave është prej aromës së tyre të mirë. Nëse nuk do ta mbani trupin tuaj të pastër ai nuk do të dojë t’iu rrijë afër.

5.Kur e përmendni së tepërmi ish-in tuaj. Sidomos për meshkujt kjo gjë është e papranueshme.

6.Rrini shumë  e ngjitur. Çdo njeri ka nevojë për pak hapësirë, mos u bëni e bezdisur duke i qëndruar mbrapa çdo minutë.

7.Mendoni se dini gjithçka. Njerëzit nuk janë të pagabueshëm dhe për këtë arsye nuk duhet të pretendoni se dini gjithçka.