Kuriozitete
Shkronjat

Nëse ju keni një marrëdhënie të gjatë me partnerin tuaj dhe ai ose ajo nuk publikon foto me ju në rrjetet sociale atëherë ka disa arsye.

Ndonjëherë mund ta pyesni veten pse partneri juaj nuk hedh foto me ju në Instagram ose Facebook, atëherë përgjigja nuk është e thjeshtë. Megjithatë, kjo nuk është një arsye për të dyshuar për mashtrim. Ka arsye të ndryshme për të mos publikuar foto me partnerin dhe ato janë si më poshtë.

Po merr kohën e duhur për të mos shpejtuar gjërat. Marrëdhëniet nuk duhen ngutur, partneri juaj ka nevojë për hapësirë në këtë fazë ku ju nuk do jeni më një por në që mendon për dy.

Ai/Ajo nuk dëshiron komente ku mund të rrezikojë të krahasojnë marrëdhëniet e tij/saj të mëparshme.

Partneri/ja nuk është shumë fotozhenike dhe ka komplekse.

Ekziston edhe arsyeja që ai/ajo nuk do që të tjerët ta marrin vesh që është në një marrëdhënie dhe kjo ndodh zakonisht me njerëzit e njohur. Por ja që ka njerëz që duan ta ruajnë beqarinë e tyre në publik.