Bota
Shkronjat

Një person i armatosur nga Sudani Jugor ka vrarë 28 persona dhe ka kidnapuar 43 të tjerë në Etiopinë fqinje, thanë zyrtarë qeveritarë të mërkurën për Reuters.

Sulmi ka ndodhur në rajonet Gambella's Gog dhe Jors, të cilat kufizohen me rajonin Boma të Sudanit Jugor, tha Chol Chany, zëdhënës rajonal i qeverisë.

Me këtë rast janë kidnapuar edhe 43 fëmijë. Chany tha se ushtria ushtarake është vënë në ndjekje të personit, i cili ende nuk ka kaluar në territorin e Sudanit Jugor.