Bota
Shkronjat

Të paktën 18 persona janë vrarë në një sulm i dyshuar kimik, njofton shkurtimisht BBC.

Sulmi ka ndodhur në qytetin sirian të mbajtur nga rebelët, thonë aktivistët dhe grupi monitorues.