Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma për Kosovën , Fazli Hoxha së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal u takuan me anëtarët e shoqatës së intelektualëve “Jakova”.

Artikulli i plotë: Fazli Hoxha takohet me anëtarët e Shoqatës së Intelektualëve “Jakova” (Video)

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma për Kosovën , Fazli Hoxha së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal vizituan organozatën “Kryqi i Kuq” dega në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Fazli Hoxha viziton Organizaten “Kryqi i Kuq” në Gjakovë (Video)

Të rinjët e Alenacës për Ardhmërinë e Kosovës, në kuadër të fushatës për zgjedhjet  lokale të 22 tetorit sot në Gjakovë morën një iniciativë ndryshe si herave të tjera.

Artikulli i plotë: Të rinjët e AAK-së të pakënaqur me projektin e fontanës në qendër të qytetit (Video)

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma për Kosovën , Fazli Hoxha së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal u takaun me anëtarët e shoqatës letrare “Penat  e Dushkajës”.

Artikulli i plotë: Fazli Hoxha takohet me anëtarë e shoqatës letrare “Penat e Dushkajës” (Video)

Kandidati për kryetar të Gjakovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Driton Çaushi së bashku me kandidatët për këshilltarë komunal në kuadër të fushatës zgjedhore u takuan me banorët e fshatit Molliq të komunës së Gjakovës.

Artikulli i plotë: Molliqaj: Në Gjakovë do të shkojnë balotazh LVV dhe AAK (Video)

Kandidatja për kryetare të Gjakovës nga Alternativa Mimoza Kusari Lila e shoqeruar nga kandidatët për asmable komunale mbrëmë takuan banorët e fshatit Devë dhe Guskë të komunës së Gjakovës.

Artikulli i plotë: Kusari- Lila: Mbi 250 mijë Euro janë investuar në infrastrukturë rrugore në fshatërat Devë dhe...

Maratona e Malësisë së Gjakovës tashmë ka perfunduar, por aktivitetet për promovimin e sportit dhe shëndetit të mirë po vazhdojnë edhe më tej.Me këtë rast drejtoria e arsimit së bashku me mësimdhënësit e edukatës fizike organizuan aktivitet sportiv me nxënës të katër shkollave fillore të komunës së Gjakovës. 

Artikulli i plotë: Përmes aktiviteteve sportive nxënësit e komunës së Gjakovës edukohen dhe promovojnë sportin (Video)

Kështu e pritën banorët e lagjes Ali Ibra kandidaten për kryetare të Gjakovës nga Alternativa,  Mimoza Kusari-Lila së bashku me kandidatët për këshilltarë komunal nga ky subjekt politik.

Artikulli i plotë: Kusari-Lila: Në lagjen "Ali Ibra" u investuan mbi 3 milion Euro (Video)

Kandidatja për kryetare të Gjakovës nga Alternativa, Mimoza Kusari Lila së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal, në kuadër të fushatës zgjedhore ka vizituar shoqaten “Thirrjet e Nënave” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Mimoza Kusari - Lila viziton Shoqatën “Thirrjet e Nënave” (Video)

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma për Kosovën , Fazli Hoxha së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal vizituan biznesin familjar “Brovina” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Fazli Hoxha viziton biznesin e zdruktarisë “Brovina” në Gjakovë (Video)

Brigada e Zjarrfikësve në komunën e Gjakovës sot u bë  me një kamion modern për fikjen e zjarrit, i cili vjen si donacion nga klubi rotarian Keystone të distriktit 7280 me qendër në Pensilvani në bashkpunim me roatrianët e distriktit 1175 në Angli.

Artikulli i plotë: Gjakovë, zjarrëfikësit pranojnë donacion një kamion në vlerë prej 45 mijë euro (Video)

Këta të rinjë të komunës së Gjakovës të cilët njëherit janë edhe vullnetarë në organizatën Kryqi I Kuq dolën në qendër të qytetit për të shpërndarë broshura për nderë të  ditës ndërkombëtare të zvogëlimit të rrezikut nga fatkeqësitë natyrore.

Artikulli i plotë: Shënohet dita ndërkombëtare e zvogëlimit të rrezikut nga fatkeqësitë natyrore (Video)

Në kuadër të aktiviteteteve të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të 22 tetorit, kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma për Kosovën, Fazli Hoxha së bashku me kandidatët për asamble komunale u takuan me banorët e lagjes Gecë.

Artikulli i plotë: NISMA prezanton Pëllumb Kurhaskun dhe Shqipërim Godenin, kandidatë për Asamble Komunale

Komuna e Gjakovës konkretisht, drejtoria për bujqësi pylltari zhvillim rural ka ndarë fidane për kultivimin e 3 ha me arrore, kryesisht 1.5 ha fidane të arrës dhe1.5 ha të lajthisë.

Artikulli i plotë: Komuna e Gjakovës subvencionon me fidane të arrës dhe lajthisë 10 fermerë (Video)

Kandidati për kryetar të Gjakovës nga radhët e Nisma për Kosovën, Fazli Hoxha në një takim me banorët e fshatit Duzhnje u bëri thirrje që të mbështesin platformen qeverisëse të Nismës  dhe ti qëndrojnë besnik këtij subjekti politik sepse do të realizohen projekte të cilat do të ndikojnë në mirëqenien e qytetarëve. 

Artikulli i plotë: NISMA prezanton Labinot Bekën, kandidat për Asamble Komunale (Video)

Kandidati për Kryetar të Gjakovës nga radhët e Nisma për Kosovën, Fazli Hoxha në një takim u ka bërë thirrje qytetarëve të Gjakovës që të mbështesin platformen qeverisëse të Nismës  dhe ti qëndrojnë besnik këtij subjekti politik sepse do të realizohen projekte të cilat do të ndikojnë në mirëqenien e qytetarëve. 

Artikulli i plotë: Hoxha: Prioritet i Nismës avancimi i të rinjëve (Video)

Kështu e pritën simptizantët e Rogovës së Hasit kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës njëherit edhe kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veselin së bashku me kandidatin për kryetar të Gjakovës nga radhët e PDK-së, Ramadan Hotin si dhe kandidatët për këshilltarë komunal të këtij subjekti politik.

Artikulli i plotë: Veseli: Forca e ndryshimit është anekënd Kosovës, ka ardh koha që komuna e Gjakovës të qeveriset...

Përdorimi i substancave narkotike është një dukuri e cila vazhdon të ketë rritje dhe të jetë e pranishme sidomos tek moshat e reja. Mirëpo për parandlimin e kësaj dukurie negative kërkohet bashkpunimi ndërinstitucional, kështu u tha në tryezën e organizuar nga Drejtoria Rajonale e Policisë së  Kosovës në Gjakovë. 

Artikulli i plotë: Zogaj: Përdorimi i substancave narkotike është në rritje (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

kontakt info:

Rruga: Kolë LLeshi nr28

Gjakovë
Kosovë
50000
Email: info@syri-vision.tv

Telefoni: +381390329777

Celular: +37744666190

marketing