Gjakova
Shkronjat

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ramadan Hoti së bashku me disa nga kandidatët për asmable komunale u takuan më banorët e fshatit Molliq.

Në këtë takim kandidtati Hoti shpalosi programin politik dhe njëherit kërkoj votën e banorëve të kësaj ane.

Nga qeverisJa e PDK-së do të realizohen projekte të shumta kështu thanë minstri I Inovacionit dhe ndërmarrësisë, Besim  Beqaj dhe deputeti Hajdar Beqa.

Në këtë takim elektoral u prezantuan edhe kandidatët për asamble komunale Bekim Jupa dhe Behar Rama të cilët kërkuan besimin e banorëve të fshatit Molliq.

 

Partia Demokratike e Kosovës e sheh të ardhmën tek të rinjët dhe forca e kësaj partie është ndryshimi pozitiv përmes projekteve madhore. /TV Syri Vision/