Gjakova
Shkronjat

Kandidatja për kryetare të Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, qëndroi në fshatin Brekoc më saktë në lagjen Pepaj.

Këtu ajo takoi disa nga banorët nga ku edhe një herë  shfaqi bindjen se puna dhe angazhimi për finalizimin e suksesit për Gjakovën do të vazhdojë edhe për katër vite të tjera.

Kusari - Lila shtoi se përkundër pazareve që u bënë në qeverin qendrore, unë prap jam me ju dhe  bashkë kemi rrugëtuar e do të rrugëtojmë për suksese edhe katër vite.

Banorët e falënderuarn kandidaten për kryetare duke shpresuar në vazhdim të punës së mbarë siq thanë ata.

 

Unë vijë këtu mes jush sa herë që kam kohë dhe mundësi dhe jam faqebardhë se e di që me bashkëpunëtorët e mi kemi punuar drejt tha Kusari - Lila./TV Syri Vision/