Gjakova
Shkronjat

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ramadan Hoti së bashku me disa nga kandidatët për asmable komunale vizituan  Shoqaten “Thirrjet e Nënave” në Gjakovë, ku u pritën nga kryesia dhe anëtaret e kësaj shoqate.

Nga ana tjetër kryetarja e Shoqatës “Thirrjet e Nënave “Nesrete Kumnova, tregoi për mbeshtetjen që iu është dhënë kësaj shoqate nga qeverisja e kaluar. Mirëpo u fol edhe për brengat e këtyre familjeve. Mështejte treguan edhe kandidatët për asamble komunal nga PDK. Ndër të tjera u tha se angazhimi për zbardhjen e fatit të të pagjeturve nuk do të mungojë nga qeverisjae PDK-së. Obligimi jonë është mos të harrojmë mundin dhe sakrificën e më të dashurve tane që dhanë jetën për lirinë e vendit./TV Syr Vision/