Gjakova
Shkronjat

Kandidatja për kryetare të Gjakovës nga Alternativa Mimoza Kusari Lila e shoqeruar nga kandidatët për asmable komunale mbrëmë takuan banorët e fshatit Devë dhe Guskë të komunës së Gjakovës.

Gjatë kësaj vizite banorët thane se që nga koha e pasluftës fshatërat Devë dhe Guskë kanë qenë të harruara nga harta e investimeve kapitale, mirëpo sipas tyre investime janë bërë vetëm në qeversijen e kaluar e të cilat ata edhe i përmendën. Nga aana tjetër kandidatja për kryetare Mimoza Kusari-Lila tha se bashkpunimi në mes të banorevë ka bërë që gajtë mandatit të saj të realizhen projekte të ndryshme në komunën e Gjakovës. Kusari -Lila tha se në fshatërat Devë dhe Guskë në qeverisjen e kaluar janë investuar rreth 250 mijë euro në infrastrukturë rrugore. Krejt në fund të këtij takimi banorët e kësaj ane shprehën dëshirën që në  simbolike të ia urojnë kandidates Kusari-Lila ditëlindjen. Ata  falënderuan atë për projektet e realizuara deri më tani në këtë zonë./TV Syri Vision/