Gjakova
Shkronjat

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma për Kosovën , Fazli Hoxha së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal u takuan me anëtarët e shoqatës së intelektualëve “Jakova”.

 Ofrimi i një ambienti të përshatshëm dhe mbështetja financiare për shoqatën e intelektualëve “Jakova” do të jetë fokusi gjatë qeverisjes lokale të Nismës kështu tha kandidati për kryetar Fazli Hoxha. Kryesia dhe anëtarët e Nisma për Kosovën premtuan angazhim dhe përkushtim në përmirësimin e veprimtarisë dhe zhvillimeve të aktiviteteve të shoqatës së intelektualëve “Jakova”./TV Syri Vision/