Gjakova
Shkronjat

Ky është Lis Dobroshi notar I klubit Vëllaznimi në Gjakovë. Ai është vetëm 5 vjeqar dhe në kohën e fundit ka marrë pjesë në gara të ndryshme të notit të cilat janë mbajtur në Kosovë.

Edhe pse I ri në moshë Lisi ka përfaqësuar klubin denjësisht edhe në garën e mbajtur me 5 nëntor ku arriti të vlerësohet si notari më I mirëi garës  në grupmoshën e tij. Të sukseshëm në garat e fundit janë treguar edhe notarët  tjerë të këtij klibi. Në mesin e tyre edhe 17 vjeqari Granit Godeni I cili është stolisur me 8 medalje, ku 4 prej tyre arriti ti marrë të arta. Që klubi I notit Vëllaznimi të tregoj suksese si në arene vendore ashtu edhe në atë ndërkombëtare po përkujdeset kryetari dhe nëjherit trajnei Ymer Lota. Ishin gjithësej 11 notarë të cilët përfaqësuan klubin gjakovar në garat e mbajtura me 5 nëntor në Podujevë. Lota tha se notarët janë duke bërë përgatitje edhe për garat në Mal të Zit ë cilat do të mbahen në shkurt të viti 2018. Përmes këtyre notarëve dhe talentëve të rinj klubi Vëllaznimi synon që të promovojë dhe zhvilloj sa më shumë sportin e notit në komunën e Gjakovës. Mirëpoqëllimi kryesor I këtij klubi mbetet olimpiada./TV Syri Vision/