Gjakova
Shkronjat

Anëtarë dhe simpatizantë të subjektit politik, Nisma për Kosovën, dega në Gjakovë, u mblodhën në një koktej rasti.

Qëllimi i kësaj ceremonie ishte festimi për vendimin e Gjykatës për pafajësinë e liderit të tyre, Fatmir Limaj. Fazli Hoxha, kryetar i kësaj partie politike në Gjakovë, është shprehur se një arsye tjetër e tyre për të festuar është edhe suksesi i arritur në zgjedhjet lokale në këtë komunë.

Pjesëmarrësve me nga një fjalë rasti, i’u drejtuan edhe deputeti Enver Hoti,

Nisma është pjesë e qeverisjes qëndrore, dhe poashtu u tregua e suksesshme në zgedhjet lokale në Gjakovë duke u përfaqësuar në katër vitet e ardhshme me dy asambleistë. Tash e tutje na presin shumë punë, janë shprehur folësit gjatë kësaj ceremonie festive./Tv Syri Vision/