Gjakova
Shkronjat

Kryeministri I Kosovës Ramush Haradinaj gjatë vizitës zyrtare në komunën e Gjakovës është takuar edhe me përfaqësues të institucioneve publike komunale, intelektualë, personalitete të arsimit, shëndetësisë, kulturës, sportit, përfaqësues të bizneseve dhe bashkësitë fetare.

Shefi i ekzekutivittë Kosovës gjatë fjalimit tij drejtuar të pranishmëve përmendi disa nga qështjet të cilat sipas tij janë preukupim I qeverisë së Kosovës e për të cilat duhet të punohet në përmirësimin e tyre.Ai përmendi edhe zhvillimin ekonomik për komunën e Gjakovës.

Kryeministri Haradinaj tha se kam ardhur që të lidhim punën mes komunës së Gjakovës dhe Qeverisë.A shtoi se kam obligim moral që të punojmë së bashku me kryetarin  Gjini për Gjakovën.

Nga ana tjetër kryetari I komunës Ardian Gjini tha se Gjakova do ta ketë mbështetjen e plotë të qeverisë

Përndryshe Gjakova është komuna e parë të cilën e ka vizituar Kryeministri I Kosovës Ramush Haradinaj që nga zgjedhjet  e fundit lokale. /TV Syri Vision/