Gjakova
Shkronjat

Ky djalë nuk po ka të ndalur. Valon Shehu së fundi ka hapur një biznes të ri e që ka bër bujë ndër të rinjë por edhe mosha të tjera.

Një grup të rinjësh tash janë punësuar këtu dhe njëkophësisht po kanë mundësinë që nga afër ta ndjekin performancën e shumë artistëve që herë pas here këndojnë këtu. Valoni thotë se ishte ide e kahmotshme.

Ai thotë se krahas kësja veprimtarie jeta e tij vazhdon të jetë mes Tiranës dhe Gjakovës e njëkohësisht pjesëmarrja nëpër festivale prestigjioze po i'a mundëson të jetë në formë dhe të sjell risi të veqanta në tregun muzikor.

 

Ai thotë se kudo që shkon Gjakovën e ka me vete, të gjitha sukseset ia atribuon këtij vendi që e formoi por që ky djalë i ri me talentin që ka i ka thyer shumë barriera dhe qëndron shumë I fortë në skenë. /TV Syri Viison/