Gjakova
Shkronjat

Drejtoresha e shëndetësisë dhe mirëqenies sociale në Gjakovë Adelina Shehu Kola ka bërë të ditur se javën tjetër do të hapet afati i dorëzimit të aplikacioneve për subvencione për të gjithë ata që vuajnë nga sëmundje të rënda në Gjakovë./Tv Syri Vision/

Më poshtë e gjeni deklaratën e saj: