Gjakova
Shkronjat

Kryetari i komunës së Deqanit Bashkim Ramosaj I ka thënë tv Syri Vision se planin qeverisës e kanë gati dhe se shpresojnë shumë që në shumë projekte do të gjejnë mbështetje.Konkretisht ai ka thëns e do të ndahen 30 grande për bizneset fillestare dhe mikrobizneset në këtë komunë.

Deqani ka plane edhe për pyjet dhe malet e shumta që ka kjo zonë,pavarësisht se jo gjithcka varet nga komuna, ka thënë kryetari Ramosaj duke shtuar se edhe Mbeturinave do ti gjindet një zgjidhje.

 Një ngjarje interesante do të mbahet në fillim të marsit në Deqan.Garat e skijimit ,,Gjeravica 2018 do të rikthehen pas shumë vitesh.

Kryetari I deqanit shtoi se vëmendje do ti kushtohet infrastrukturës .