Gjakova
Shkronjat

Përfaqësuesja e Kosoves në volejboll është përballur me atë të Shqipërisë.

Djelmoshat e të dyja përfaqsueseve kanë zhvilluar këtë lojë në kuadër të aktiviteteve për nder të përvjetorit të dhjetë të pavarësisë së Kosovës.

 

Kosova ka pësuar humbje 0 me 3 në sete (22:25, 20;25 dhe 20:25).TV Syri Vision/