Gjakova
Shkronjat

Recitime e këngë me tema të ndryshme  interpretuan nxënësit e shkollavetë Gjakovës me rastin e dhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës me orgazinimin e drejtorisë së arsimit.

E për ta realizuar sa më mirë këtë mbrëmje festive ata thanë se janë përgatitur shumë.

 

Të vegjëlit luajtën edhe valle me motive shqiptare.

 

Të këndosh për vendin dhe të luash e recitosh poezi të thurura për shtetësinë e Kosovës është krenari dhe nderë për ne kështu u shprehën nxënësit me këtë rast. Mbrëmja festive zgjati më shumë se një orë dhe të pranishëm në sallë ishin drejtorë të shkollave,mësimdhënës dhe prindër./TV Syri Vision/