Gjakova
Shkronjat

Homazhe për nderë  të dhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës, sot bënë edhe përfaqësues të Brigadës “137 Gjakova” . Bashkëluftëtarët u përkulen me nderim pranë varrezave të  dëshmorëve.

Me këtë rast komandanti i Brigadës “137 Gjakova”, Agron Kryeziu, u shpreh se kontributi I këtyre dëshmorëve duhet të kujtohet gjithmonë, e edhe gjeneratat e ardhshme duhet të dinë për veprën e tyre jetësore.

Vlera dhe rëndësia e pavarësisë së vendit është gjaku I dëshmorëve të lirisë kështu u tha me këtë rast./TV Syri Vision/