Gjakova
Shkronjat

Kryetari i komunës Ardian Gjini në intervistën e  dhënë për TV Syri Vision ka thënë se përpos punëve të përditshme dhe gatishmërisë për t'iu dalë mbanë problemeve, projektet e mëdha infrastrukturore do të mbyllen gjatë mandatit 4 vjeqar.

Gjini ka folur edhe për ambientin ,infrastrukturën arsimin dhe zhvillimin e komunës gjatë mandatit të tij./Tv Syri Vision/