Gjakova
Shkronjat

KH Vellaznimi, vazhdon me nënshkrimin e marrëveshjeve te bashkëpunimit me bizneset që kanë vendosur të perkrahin zhvillimin e qëndrueshëm te hendbollit në Komunën e Gjakovës.

 Qendra e Fitnesit Red and Black është bisnezi I rradhës I cili po e përkrah këtë projekt duke u bërë sponzor,fitnes I cili njihet si vendi ku pergatiten kampionet Botërorë.

 “Bashkë po ja dalim ta bëjmë Hendbollin Sportin dominant të sallës, në Komunën e Gjakovës dhe Klubin tonë të zemrës, KH Vellaznimin, përsëri klub që do na bëjë krenarë me lojën e tij!”- shprehet kryesia e KH “Vëllaznimi” që dita e ditës po arrin të sigurojë sponzor për qëndrueshmërinë e tyre si  klub.