Gjakova
Shkronjat

Krijuesi gjakovar, Muharrem Kurti është pritur nga Bashkia e Tiranës, përkatësisht nga kryetari, nënkryetari dhe shefi i kulturës i kësaj Bashkie.

Me këtë rast, edhe është promovuar romani i tij “Qendresa e Bardhë”.

VOX: Eduart Kapri, kryetar i Bashkisë së Pogradecit

VOX: Avdulla Cano, nënkryetar i Bashkisë së Pogradecit

VOX: Ylli Çela, shef i Kulturës në Pogradec

Në këtë promovim, fjalën e ka marrë edhe redaktori i veprës, Qazim Shehu.

VOX: QAZIM Shehu, redaktor i romanit

Autori i librit, Muharrem Kurti, ka falënderuar të gjithë për pritjen në Pogradec, por edhe për organzimin e promovimit të romanit.

VOX: Muharrem Kurti, shkrimtar

E krijuesi tjetër nga Gjakova, Tahir Bezhani, ka paraqitur një portret njerëzor dhe letrar të Kurtit./Tv Syri Vision/