Gjakova
Shkronjat

Vëllaznimi do të mbesë në superligë dhe kjo me angazhimin maksimal të të gjithë klubit. 

Kështu u tha njëzëri në emisionin Qasje në të cilin ishin të ftuar krytari i klubit të Vëllaznimit, Agim Cana, trajneri i ekipit Gani Sejdiu dhe portjeri Altik Muhaxhiri.

Probleme të shumta e kanë përcjellur këtë klub thanë ata ata deri sa shumë gjëra janë rregulluar dhe synimet janë të qarta në bazë të projektit që ka hartuar Cana. 

Emisioni transmetohet sonte në TV Syri Vision me fillim prej orës 20:00. /TV Syri Vision/