Gjakova
Shkronjat

Punimet për ndërtimin e kësaj rruge në fshatin Guskë të komunës së Gjakovës nisën më 23 prill të këtij viti.

Punimet e parapara të përfundojnë brenda një muaji, janë finalizuar para datës së përcaktuar. Bëhet fjalë për një rrugë të gjatë 1722 metra, dhe e cila qeverisjes komunale të Gjakovës I kushtoi rreth 130 mijë euro.

Padyshim se ata që i’u gëzuan më së shumti këtij projekti infrastrukturor janë banorët e kësaj ane.

Fshati Guskë ndodhet në zonën e brezit kufitar në Republikën e Shqipërisë, në perëndim të qytetit të Gjakovës. /TV Syri Viison/