Gjakova
Shkronjat

Në pallatin e Kulturës “Asim Vokshi”  u bë promovimi I librit “Fillet e transportit në Gjakovë (1909-1950) nga autori Emin Rizvanolli I cili arriti të përgatisë këtë monografi për gati dy dekada.

Në emër të familjeve të cilat janë të përfshira në këtë libër  foli profesori Agim Zajmi.

Nga ana tjetër professor dhe inxhinieri I makinerisë Ahmet Geca tha se puna e autorit Rizvanolli mund të vlrësohet si monografi me vlera të larta për shumë aspekte.

Në emer të recensentit  të librit “Fillet e transportit në Gjakovë (1909-1950)”,  Nesim Vallës foli djali I tij  Erzen Valla.

Ky libër u vlersua lartë edhe familjarët dhe nga eksperëtët e fushës ë komunikacionit.

 

Dashamirë e fjalës së shkruar, familjarë miq e koleg I falënderoj vet autori I librit Emin Rizvanolli.

Krejt në fund të gjithë të pranishmit patën mundësnë që të marrin në duar librin I cili u vlerësua si I pari I këtj lloji jo vetëm në Gjakovë por edhe më gjërë./TV Syri Vision/