Gjakova
Shkronjat

Infrastruktures së pergjithshme të qytetit të Gjakovës po i shtohen edhe dy segmente rrugore të cilat janë pjesë e lagjes "Blloku i ri". Në fillimin e punimeve i pranishëm ishte kryetari i komunës së Gjakoves Ardian Gjini dhe drejtori i sherbimeve publike Shkumbin Kastrati.

Ata u informuan nga përfaqesuesit e kompanisë punuese se gjithqka po shkon sipas procedurave ligjore. Gjatësia e këtyre segmenteve është rreth 400 metra. Sipas zyrtarëve komunal ky projekt infrastrukturor kap vlerën e investimit rreth 25 mijë euro./TV Syri Vision/