Gjakova
Shkronjat

Një projekt tjetër që do ti shtohet infrastrukturës së përgjithshme të qytetit të Gjakovës është edhe rruga në afërsi të varrezave të martirëve në kodren e çabratit.

Në fillimin e punimeve I pranishëm ishte kryetari I komunës Ardian Gjini.

 

Gjatësia e kësaj rruge është 350 metra. Ndërtimi dhe rregullimi I saj do të bëhet sipas standardit dhe parametrave të njëjtë me segmentin e rrugës “Muharrem Domi” ku edhe do të bëhet lidhja mes tyre./TV Syri Vision/