Gjakova
Shkronjat

Një hall me ujërat e zeza kanë pasur banorët e lagjes Dërgut Vokshi ndër vite. Mirëpo nga sot këtij problem I erdhi fundi.

Kjo për faktin se sot përfunduan punimet në rregullimin e rrjetit të kanalizmit në këtë pjesë të qytetit.

Banorët thanë se me rregullimnin e këtij projekti tashmë nuk do të ballafaqohen me ujërat e zeza dhe nuk do të jenë të rrezikuar nga ndonjë epidemi. Rregullimi I rrjetit të kanalizmit prej 37 metrash kuvendit komunal ky projekt I ka kushtuar 16 mijë euro./TV Syri Vision/