Gjakova
Shkronjat

Më 30 janar 2017 na tha: "Ju lumtë për punën që po bëni. Në këto kohëra të vështira sidomos për mediat dhe krijuesit në përgjithësi ju po angazhoheni maksimalisht në përmirësimin e ambientit për punë dhe prezantimin e Gjakovës sa më denjësisht kudo në botë përmes TV Syri Vision. Atë ditë nuk e ditëm që kjo do të ishte intervista e fundit me të tashmë të ndjerë (disi na paralajmëroi sepse Ai ishte bërë më nostalgjik dhe i ndjeshëm në të folur) I madhi Hadi Shehu u nda nga jeta por jo si gjithë të tjerët ai u përcoll me duartrokitje ashtu siq përcillen vetëm njerëzit e mëdhenjë të skenës....