Gjakova
Shkronjat

Kështu duket për momentin objekti i shkollës “Luigj Gurakuqi”, që ndodhet në fshatin Korenicë të Komunës së Gjakovës. Mirëpo shumë shpejt në këtë hapësirë do të ndërtohet një objekt i ri, i cili do t’I dedikohet këtij institucioni arsimor në këtë komunë.

Për t’i informuar banorët e këtij fshati rreth detajeve të këtij projekti të shumëpritur nga ata, erdhi kryetarja e komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila së bashku me drejtoreshën e Arsimit dhe zyrtarë të tjerë. Me këtë rast, drejtori i shkollës “Luigj Gurakuqi” tha se Kuvendi Komunal i Gjakovës i’u dhuroi banorëve të kësja ane dy festa.

E lumtur për nisjen e këtij investimi u shpreh kryetarja e komunës së Gjakovës Mimoza Kusari-Lila

Informacione shtesë rreth projektit për ndërtimin e shkollës në këtë fshat, e para e arsimit në Gjakovë.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin nxënës dhe mësimdhënës shkollës “Luigj Gurakuqi”, si dhe banorë të fshatit Korenicë./Tv Syri Vision/