Gjakova
Shkronjat

Aleanca Kosovare e Biznesve ka hapur zyren regjionale në komunën e Gjakovës. Me këtë rast në këtë përurim ishte i pranishëm edhe kryetari I aleancës Agim Shahini.

Po bëjnë prerjen e shiritit. Kryetari I Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini së bashku me kryetarin e zyrës regjionale të AKB-së në Gjakovë, Argjend Fetahu  bënë hapjen solemne të kësaj zyre.Nëkëtë përurimin erdhën përfaqësues të institucioneve lokale dhe qendrore, përfaqësues të bizneseve, përfaqësues të subjekteve politike dhe shoqëri civile. Misioni ynë eështë që të ngrsimin ekonominë vendore kështu tha kryetari I AKB-së Agim Shahini. Nga ana tjetër kryetari I zyrës regjionale Argjend Fetahu tha se duhet të punojmë së bashku që të mbrojmë interest tuaja afariste. Mes tjerash u tha se misioni I AKB-së në regjionin e Gjakovës do të jetë ekonomik duke përfshirë ndërmarrësit , eskpertët për të mbështet dhe zhvilluar ekonominë vendore dhe për të nxit punësimin dhe avancimin e pozitave të bizneseve duke I forcuar ato për një konkurencë më të dinjitetshme karshi importit. Krejt në fund u ndanë certifikatat për anëtarët e zyrës regjionale të AKB-së, e që gjithësej ishin 50 biznese afariste.