Gjakova
Shkronjat
Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, ka bërë me dije se zgjidhja e problemeve të vendit ka qenë arsyeja kryesore e arritjes së koalicionit parazgjedhor me Lidhjen Demokratike të Kosovës.
Ajo ka thënë se reforma e mirëfilltë ekonomike, reforma në administratën publike si dhe rendi e ligji kanë qenë pikat kyçe të programit me të cilat janë pajtuar Alternativa dhe LDK-ja. Kusari-Lila ka thënë se janë bërë bashkë me LDK-në që si koalicion të dalin fitues në zgjedhjet e 11 qershorit.
 
Më poshtë mund të ndiqni deklaratën e saj dhënë për Televisionin Syri Vision.