Gjakova
Shkronjat

Ditën e dëshmorëve të komunës së Gjakovës, e ka shënuar edhe e para e kësaj komune, Mimoza Kusari-Lila së bashku me zyrtarë të tjerë të qeverisjes lokale.

Fillimisht ata kanë vendosur kurora me lule, dhe kanë bërë homazhe pranë lapidarit “Shokët e Lirisë” në Gjakovë.

 

Më pas ata kanë vazhduar me homazhe edhe në varrezat e dëshmorëve, dhe në rajone të ndryshme të kësaj komune./Tv Syri Vision/