Gjakova
Shkronjat

Sot në Gjakovë është shënuar dita e dëshmorëve .Me këtë rast veteranë të OVL të UCK kanë bër homazhe te lapidary shokët e lirisë dhe te varrezat e dëshmorëve. Kryetari i kësaj organizate sadir Hoxha e ka vlerësuar lartë sakrificën e Dëshmorëve dhe kontributin e dhënë nga luftëtarët e lirisë .

Sakrifica për atdheun  për çdo trim u bë ideal dhe u përjetësua për liri ,tha mes tjerash ish deputetja tauta haxiu e cila bashkë me disa bashkëpartiakët bën homazhe dhe vendosën buqetë me lule në këtë vend simbolik.

 

Në këtë përvjetor nderojmë dhe përjetësojmë saktificëne  atyre që dhanë jetën për liri u tha me këtë rast./ Tv Syri Vision/