Gjakova
Shkronjat

Sot, në ditën e hapjes zyrtare të fushatës për zgjedhje qendrore, Lëvizja Vetëvendosje do të mbajë tubim me qytetarë të komunës së Gjakovës. Një ngjarje e tillë do të mbahet në ambientet e shkollës “Fehmi Agani” nga ora 19:00.

Pjesëmarrës janë Dardan Sejdiu, Dukagjin Gorani, Driton  Çaushi, Arbërie Nagavci, dhe Ylli Hoxha./Tv Syri Vision/