Gjakova
Shkronjat

Mbrëmë në hollin e shkollës së muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë, violinisti Taulant Rruci ka performuar me një koncert recital. Violonisti nga Gjakova, për një orë, ka interpretuar vepra shqiptare por edhe të huaja.

Taulanti pas këtij koncerti recital, ka edhe shumë plane të tjera si muzikant.

 

Performancën e Taulantit e ndoqën nga afër edhe përfaqësues nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Gjakovë, si dhe profesionistë të muzikës./Tv Syri Vision/