Kandidatja për kryetare të Gjakovës nga Alternativa, Mimoza Kusari Lila së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal, në kuadër të fushatës zgjedhore ka vizituar shoqaten “Thirrjet e Nënave” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Mimoza Kusari - Lila viziton Shoqatën “Thirrjet e Nënave” (Video)

Brigada e Zjarrfikësve në komunën e Gjakovës sot u bë  me një kamion modern për fikjen e zjarrit, i cili vjen si donacion nga klubi rotarian Keystone të distriktit 7280 me qendër në Pensilvani në bashkpunim me roatrianët e distriktit 1175 në Angli.

Artikulli i plotë: Gjakovë, zjarrëfikësit pranojnë donacion një kamion në vlerë prej 45 mijë euro (Video)

Këta të rinjë të komunës së Gjakovës të cilët njëherit janë edhe vullnetarë në organizatën Kryqi I Kuq dolën në qendër të qytetit për të shpërndarë broshura për nderë të  ditës ndërkombëtare të zvogëlimit të rrezikut nga fatkeqësitë natyrore.

Artikulli i plotë: Shënohet dita ndërkombëtare e zvogëlimit të rrezikut nga fatkeqësitë natyrore (Video)

Fazli Hoxha, kandidat për kryetar të komunë së Gjakovës nga Nisma për Kosovën së bashku me kadidatë për anëtarë të Kuvendit Komunal, kanë vizituar Ngrohtoren e Qytetit.

Artikulli i plotë: Fazli Hoxha: Do të mbështesim Ngrohtoren e Qytetit të Gjakovës në projekte (Video)

Komuna e Gjakovës konkretisht, drejtoria për bujqësi pylltari zhvillim rural ka ndarë fidane për kultivimin e 3 ha me arrore, kryesisht 1.5 ha fidane të arrës dhe1.5 ha të lajthisë.

Artikulli i plotë: Komuna e Gjakovës subvencionon me fidane të arrës dhe lajthisë 10 fermerë (Video)

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Driton Caushi së bashku me deputetin e Kuvendit të Kosovës, Dardan Molliqajn janë takuar me banorët e fshatit Batushë.

Artikulli i plotë: Driton Çaushi: Në Gjakovë do të vendosim rend dhe rregull (Video)

Kandidatja për mandatin e dytë si kryetare e komunës së Gjakovës nga Alternativa, Mimoza Kusari-Lila së bashku me ekipin e saj nga ky subjekt politik mbrëmë janë takuar me banorët e fshatit Pononshec.

Artikulli i plotë: Kusari-Lila: Në Rekën e Keqe investuam 3 milionë euro në infrastrukturë dhe 476 mijë euro në...

Kandidati për Kryetar të Gjakovës nga radhët e Nisma për Kosovën, Fazli Hoxha në një takim u ka bërë thirrje qytetarëve të Gjakovës që të mbështesin platformen qeverisëse të Nismës  dhe ti qëndrojnë besnik këtij subjekti politik sepse do të realizohen projekte të cilat do të ndikojnë në mirëqenien e qytetarëve. 

Artikulli i plotë: Hoxha: Prioritet i Nismës avancimi i të rinjëve (Video)

Përdorimi i substancave narkotike është një dukuri e cila vazhdon të ketë rritje dhe të jetë e pranishme sidomos tek moshat e reja. Mirëpo për parandlimin e kësaj dukurie negative kërkohet bashkpunimi ndërinstitucional, kështu u tha në tryezën e organizuar nga Drejtoria Rajonale e Policisë së  Kosovës në Gjakovë. 

Artikulli i plotë: Zogaj: Përdorimi i substancave narkotike është në rritje (Video)

Para këtyre banorëve të komunës së Gjakovës, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Gjakovë ka shpalosur programin qeverisës 2017-2021.

Artikulli i plotë: AAK prezanton kandidatin për anëtar të Kuvendit Komunal të Gjakovës, Erzen Valën (Video)

Në komunën e Gjakovës do të vendosen përsëri kamera inteligjente apo të sigurisë. Sipas zyrtarëve komunal lokacionet ku do vendosen kamerat janë:  në afërsi të shkollës “Zekeria Rexha”,konkretisht në udhëkryqin e rrugëve “Sadik Pozhegu”-“Fehmi Agani”, pastaj tek ish Bezistani apo Kurrizi, Tek Ura e Gutave apo rruga “Bajram Curri” si dhe tek ura për në Shkugëz apo rruga “Ymer Pula.”

Artikulli i plotë: Ja në cilat lokacione do të vendosen kamerat e sigurisë (Video)

Kandidatja për kryetare të komunës së Gjakovës nga Aletrnativa Mimoza Kusari-Lila së bashku me disa nga kandidatët për këshilltarë komunal në kuadër të aktiviteteve zgjedhore sot ka vizituar qumështoren “Gexha” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Kusari Lila: Jemi të gatshëm t’i mbështesim bizneset për rritjen ekonomike në Gjakovë (Video)

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ramadan Hoti së bashku me disa nga kandidatët për asmable komunale vizituan  Shoqaten “Thirrjet e Nënave” në Gjakovë, ku u pritën nga kryesia dhe anëtaret e kësaj shoqate.

Artikulli i plotë: Hoti: Do të angazhohem për zbardhjen e fatit të të pagjeturve (Video)

Kandidati i Nisma për Kosovën për kryetar të Gjakovës, Fazli Hoxha gjatë takimit me banorët e rajonit të Dushkajës ka garantuar se do të përmirësojë mirëqenien e qytetarëve të komunës së Gjakovës.

Artikulli i plotë: Hoxha: Gjakova nuk do të quhet më e kuqe, por e gjelbër (Video)

Kandidati për kryetar të Gjakovës nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ardian Gjini së bashku me kandidatët për këshilltarë komunal, në kuadër të fushatës zgjedhore në një takim me banorët e qytetit të Gjakovës thanë se do të realizohen projekte të rëndësishme të cilat do të gjejnë mbështetjen edhe nga niveli qendror. 

Artikulli i plotë: Gjini: Do të realizohen projekte të rëndësishme të cilat do të mbështetEn edhe nga niveli qendror...

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing