Ka ndërruar jetë, specialisti i otorinolaringologjisë, Arsim Hoxha. Hoxha,poashtu për disa vite me radhë ishte drejtor i spitalit rajonal “Isa Grezda” në Gjakovë. Për këtë, ky institucion shëndetësor organizoi mbledhje komemorative për të nderuar jetën dhe veprën e specialistit të ORL-së, Dr. Arsim Hoxha.

Artikulli i plotë: Ndërron jetë specialisti i ORL-së, Dr. Arsim Hoxha (Video)

Koalicioni parazgjedhor LDK AKR e Alternativa edhe në Gjakovë bën hapjen e fushtës zgjedhore. Të shumtë ishin njerëzit që erdhën për të ndjekur nga afër kandidatët për deputetë nga këto subjekte politike që janë në koalicion.

Artikulli i plotë: LDK-AKR-Alternativa hapin fushatën në Gjakovë (Video)

Kjo është hera e tretë me radhë, që mbahet gara malore me biçikleta, e i cili eveniment mban emrin “Gjylgjyzare Karraxhija Xharavina”. Një ngjarje e tillë sportive edhe kësaj here, u zhvillua në shtigjet e Shkugëzës në Gjakovë.

Artikulli i plotë: 60 çiklistë marrin pjesë në garat malore të biçikletave "Gjylgjyzare Karraxhia-Xharavina" (Video)

 Nga sot kanë filluar punimet për ndërtimin e rrugës "Bujar roka" që lidhet nga rreth rrotullimi në dalje të Gjakovës në drejtim të prizrenit e afër 1000 metra në hyrje të qytetit gjegjësisht në bllokun e  ri.

Artikulli i plotë: Nisin punimet në ndërtimin e rrugës ''Bujar Roka'' në Gjakovë (Video)

Koalcioni LDK, AKR, dhe Alternativa, sot nga ora 17:00 do të bëjë hapjen e fushatës në komunën e Gjakovës. Tubimi i koalicionit me qytetarë të komunës së Gjakovës, do të mbahet në sallën e sporteve “Shani Nushi” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Koalicioni LDK, AKR, dhe Alternativa sot hapin fushatën në Gjakovë (FOTO)

Pjesëtarë të koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa janë takuar me banorë të regjionit të Hasit të Gjakovës. Një takim i tillë është mbajtur në fshatin Lipovec.

Artikulli i plotë: Pjesëtarë të koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa takohen me banorë të regjionit të Hasit në...

Green Art Center – Prishtina në bashkëpunim me organizatën qeveritare GIZ-SMS program, Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe me komunën e Gjakovës, organizuan aktivitet vetëdijesues me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit. Qëllimi I këtij aktiviteti ishte ngritja e vetëdijes së komunitetit për ruajtjen e mjedisit ku jetojmë dhe veprojmë.

Artikulli i plotë: Shënohet dita botërore e mjedisit edhe në Gjakovë (Video)

Kandidatët për deputet në kuvendin e Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë qendruar në Gjakovë, me këtë rast ata u takuan me qytetarë te kësaj komunës së Gjakovës dhe zhvilluan fushatë paraelektorale.

Artikulli i plotë: Vetëvendosje e bindur se 11 qershori do të jetë festë për qytetarët e Republikës së Kosovës (Video)

Në sallën e sporteve  “Shani Nushi”  u mbajt turneu tradicional I boksit për nderë të 14 qershorit ditës së çlirimit të Gjakovës. Në këtë turne morën pjesë të gjitha klubet e boksit nga Kosova. Fitues I këtij turneu u zgjodh bokseri I klubit të boksit “Sport Center” Besart Kurhaski. 

Artikulli i plotë: Besart Kurhaski shpallet fitues i turneut individual të boksit në Gjakovë (Video)

23 biznese përfitojnë grante nga komuna e Gjakovës dhe Organizata gjermane “Help. Vlera totale e grantit është 46 mijë euro.Në mesin e 6 komunave të Kosovës, përfituese e granteve nga qeveria gjermane është edhe komuna e Gjakovës.

Artikulli i plotë: 23 biznese përfitojnë grante nga komuna e Gjakovës dhe organizata gjermane “Help” (Video)

Në takimin elektoral të mbajtur me banorët e lagjës Dardania të qytetit të Gjakovës  kandidatët për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës dhe partnerët tjerë partiak thanë se 11 qershori do të jetë dita e zhvillimit ekonomik, krijimit të vendeve të reja të punës, integrimit evropian dhe liberalizimit të vizave.

Artikulli i plotë: Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së takohen me banorët e lagjës Dardania (Video)

Gjatë një takimi elektoral me banorët e fshatit Dujakë të komunës së Gjakovës kandidatët për deputet në kuvendin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës e shpalosën programin qeverisës të koalicionit PDK-AAK-NISMA.

Artikulli i plotë: Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së takohen me banorët e fshatit Dujakë (Video)

Kandidatët për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Koosvës së bashku me parterët politik zhvilluan takim elektoral me banorët e fshatërave Novosellë dhe Trakaniq të komunës së Gjakovës.

Artikulli i plotë: Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së takohen me banorët e fshatërave Novosellë dhe Trakaniq...

Një qershori është dita ndërkombëtare e fëmijëve. Fëmijët e të gjitha moshave kërkojnë sot vëmendjen e prindërve dhe shoqërisë në përgjithësi. Në kuadër të kësaj dite edhe fëmijët e komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian të komunës së Gjakovës festuan me aktivitete të ndryshme.

Artikulli i plotë: Në Qendrën për Komunitete në Gjakovë u festua 1 Qershori (Video)

Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së së bashku me partnerët tjerë politik janë takuar me banorët e fshatërave Skivjan dhe Osek të komunës së Gjakovës. Kandidanti për deputet në kuvendin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës  dhe njëherit kryetari I degës së PDK-së në Gjakovë,  Hajdar Beqa iu drejtua të pranishmëve duke thënë se koalicioni PDK-AAK-NISMA  do të jetë fitorja e juaj, vota e juaj do të kthehet në punë për 4 vite.

Artikulli i plotë: Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së takohen me banorët e fshatërave Skivjan dhe Osek (Video)

Para banorëve të regjionit të Rekës së Keqe në Gjakovë, është bërë prezantimi i programit qeverisës të koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa.

Artikulli i plotë: Programi i koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa prezantohet para banorëve të Rekës së Keqe në...

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing