Kosova
Shkronjat

Shumica e qytetarëve të Kosovës nuk besojnë se dialogu Prishtinë-Beograd do të ketë efekt në normalizimin e raporteve ndërmjet dy shteteve.

Nga statistikat, 44% e qytetarëve mendojnë se deri në një masë dialogu do të mund t’i normalizojë raportet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë,transmeton lajmi.net

Shifër kjo për 7% më e lartë sesa nga anketat me të njejtën temë që ishin realizuar vitin e kaluar.

Këto të dhëna u bënë të ditura nga Qendra Kosovare për Studimet të Sigurisë.

/Lajmi.net/