Kosova
Shkronjat

Nënkryetari i Prishtinës, Selim Pacolli, ka treguar se rrugët kryesore që lidhen me qendrën e qytetit nuk do të jenë të qarkullueshme, përveç shërbimeve emergjente. Në këto rrugë qarkullimi në Prishtinë do të ndalet prej orës 06:00 në mëngjes deri në mbrëmje, në orën 22:00.

Pacolli ka vazhduar tutje duke thënë se lusin të mos përdoren makinat pa nevojë teksa ka bërë të ditur se nuk garantojnë parkingjet dhe se vetëm garantojnë se nuk do të lejohen të futen brenda në qytet.

“Qytetarët duhet të gjejnë vetë alternativë”, ka thënë Selimi.

Numri i veturave që hyjnë e dalin nga Prishtina në një ditë, thuhet se arrin deri në 120 mijë vetura.