Kosova
Shkronjat

Kryeministri Ramush Haradinaj së fundmi është takuar me senatorin Bob Dole.

Ai ka publikuar një foto në rrjetin social Instagram ku tregon se Bob Dole është nje mik i Kosovës i cili i ka qëndruar pranë në kohëra të vështira duke i dhënë shpresë.

Në këtë postim Haradinaj gjithashtu shprehet falenderues për miqësinë e përhershme dhe vlerat e përbashkëta me SHBA-në./Tv Syri Vision/