Kosova
Shkronjat

Policia e Kosovës raporton se një femër ka ndërruar jetë dhe se ajo po konsiderohet si vdekje e dyshimtë.

 

Sipas Policisë  viktima ishte e sistemuar në qendrën e komunitetit për persona me aftësi të kufizuar.

 Në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë relevante. Kufoma është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore. Njofton KosovaPress.