Lajmin për arrestimin e Stojanoviqit e ka bërë të ditur bashkëshortja e tij, Olgica, e cila thotë se bashkëshortin e saj e ka arrestuar patrulla policore e Kamenicës, me arsyetimin se duhet ta ndalojnë me qëllim të intervistimit në stacion policor.

Artikulli i plotë: Policia e Kosovës arreston një serb të dyshuar për krime lufte në Kosovë

Institucionet e Kosovës janë duke punuar në vazhdimësi për të aplikuar për anëtarësim në organizatat ndërkombëtare, sikurse Agjencia për Kulturë, Shkencë dhe Arsim e Kombeve të Bashkuara (UNESCO) dhe Këshilli i Evropës, konfirmojnë zyrtarët e Qeverisë së Kosovës.

Artikulli i plotë: Kosova pa vendimin për aplikim në UNESCO dhe Këshill të Evropës

Wizz Air, kompania më e madhe ajrore me çmime të ulëta në Evropën Qendrore dhe Lindore, ka njoftuar për fillimin e linjës së re ajrore nga Prishtina për në Londër.

Artikulli i plotë: Wizz Air fillon linjën e re me çmim të ulët nga Prishtina në aeroportin Luton në Londër

Një nismë e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi për krijimin e një Komisioni për të Vërtetën dhe Pajtimin, që, sipas tij, do të hapte një kapitull të ri “në raportet ndëretnike në vend”, është parë me shumë dilema në mesin e dy komuniteteve më të mëdha në vend, shqiptarë dhe serbë.

Artikulli i plotë: Familjarët reagojnë ndaj presidentit Thaçi: Pa dalë në dritë e vërteta, nuk ka pajtim

Reklamoni këtu

kontakt info:

Rruga: Kolë LLeshi nr28

Gjakovë
Kosovë
50000
Email: info@syri-vision.tv

Telefoni: +381390329777

Celular: +37744666190

marketing