Në kuadër të fushatës elektorale kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga Partia Demokratike e Kosovës dhe njëherit kryetari I degës së PDK-së në Gjakovë Hajdar Beqa u takua me banorët e fshatërave Madanaj, Rracaj dhe Ramoc të komunës së Gjakovës.

Artikulli i plotë: Hajdar Beqa zhvillon fushatë me banorët e fshatrave Madanaj, Rracaj, Ramoc dhe Dobrosh (Video)

Kandidati për deputet në kuvendin e Kosovës dhe njëherit  kryetari I degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Gjakovë, Hajdar Beqa mbajti takim elektoral me banorët e nëndegës së tretë të bashkësisë lokale në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Kandidati për deputet nga PDK Hajdar Beqa takohet me banorët e nëndegës së tretët të bashkësisë...

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga Partia Demokratike e Kosovës Hajdar Beqa dhe njëherit kryetari I degës së PDK-së në komunën e Gjakovës mbajti takim elektoral me qytetarët e bashkësisë së 7-të dhe 8-të lokale në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së Hajdar Beqa zhvilloi fushatë me bashkësinë e 7-të dhe...

Kjo nuk është hera e parë që Partia e Drejtësisë, dega në Gjakovë, shtron iftar për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit. Në këtë mbrëmje, ku të ftuarit ishin nga kategori të ndryshme shoqërore , fjalën hyrëse e morri kryetari i këtij subjekti politik në Gjakovë Bahri Bokshi, si dhe kryetari i Bashkësisë Islame në këtë komunë, Ahmet Efendi Hoxha.

Artikulli i plotë: Partia e Drejtësisë prezanton kandidatët për deputetë në Gjakovë (Video)

Këtë serrë, një nga feremerët e fshatit Rogovë, e ka fituar si donacion nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë, dhe Zhvillimit Rural. E për të parë nga afër punën këtu, por edhe të të gjithë fermerëve të kësaj ane, erdhën kandidatë nga koalicioni LDK, AKR, dhe Alternativa.

Artikulli i plotë: Koalicioni LDK, AKR, dhe Alternativa takohen me fermerët e Rogovës së Hasit (Video)

Në tubimin elektoral të zhvilluar me banorët e fshatit Cermjan të komunës së Gjakovës, kandidati për deputet në kuvendin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës Hajdar Beqa tha se guximshëm  kërkoj votën tuaj në mënyrë që të angazhohemi dhe përkushtohemi në vlerat të cilat I ka krijuar PDK.

Artikulli i plotë: Kandidati për deputet nga PDK Hajdar Beqa takohet me banorët e fshatit Cermjan (Video)

Ka ndërruar jetë, specialisti i otorinolaringologjisë, Arsim Hoxha. Hoxha,poashtu për disa vite me radhë ishte drejtor i spitalit rajonal “Isa Grezda” në Gjakovë. Për këtë, ky institucion shëndetësor organizoi mbledhje komemorative për të nderuar jetën dhe veprën e specialistit të ORL-së, Dr. Arsim Hoxha.

Artikulli i plotë: Ndërron jetë specialisti i ORL-së, Dr. Arsim Hoxha (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing