Kandidatët për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Koosvës së bashku me parterët politik zhvilluan takim elektoral me banorët e fshatërave Novosellë dhe Trakaniq të komunës së Gjakovës.

Artikulli i plotë: Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së takohen me banorët e fshatërave Novosellë dhe Trakaniq...

Koalcioni LDK, AKR, dhe Alternativa, sot nga ora 17:00 do të bëjë hapjen e fushatës në komunën e Gjakovës. Tubimi i koalicionit me qytetarë të komunës së Gjakovës, do të mbahet në sallën e sporteve “Shani Nushi” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Koalicioni LDK, AKR, dhe Alternativa sot hapin fushatën në Gjakovë (FOTO)

Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së së bashku me partnerët tjerë politik janë takuar me banorët e fshatërave Skivjan dhe Osek të komunës së Gjakovës. Kandidanti për deputet në kuvendin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës  dhe njëherit kryetari I degës së PDK-së në Gjakovë,  Hajdar Beqa iu drejtua të pranishmëve duke thënë se koalicioni PDK-AAK-NISMA  do të jetë fitorja e juaj, vota e juaj do të kthehet në punë për 4 vite.

Artikulli i plotë: Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së takohen me banorët e fshatërave Skivjan dhe Osek (Video)

Pjesëtarë të koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa janë takuar me banorë të regjionit të Hasit të Gjakovës. Një takim i tillë është mbajtur në fshatin Lipovec.

Artikulli i plotë: Pjesëtarë të koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa takohen me banorë të regjionit të Hasit në...

Para banorëve të regjionit të Rekës së Keqe në Gjakovë, është bërë prezantimi i programit qeverisës të koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa.

Artikulli i plotë: Programi i koalicionit LDK, AKR, dhe Alternativa prezantohet para banorëve të Rekës së Keqe në...

Kandidatët për deputet në kuvendin e Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë qendruar në Gjakovë, me këtë rast ata u takuan me qytetarë te kësaj komunës së Gjakovës dhe zhvilluan fushatë paraelektorale.

Artikulli i plotë: Vetëvendosje e bindur se 11 qershori do të jetë festë për qytetarët e Republikës së Kosovës (Video)

Kjo është hera e tretë me radhë, që mbahet gara malore me biçikleta, e i cili eveniment mban emrin “Gjylgjyzare Karraxhija Xharavina”. Një ngjarje e tillë sportive edhe kësaj here, u zhvillua në shtigjet e Shkugëzës në Gjakovë.

Artikulli i plotë: 60 çiklistë marrin pjesë në garat malore të biçikletave "Gjylgjyzare Karraxhia-Xharavina" (Video)

23 biznese përfitojnë grante nga komuna e Gjakovës dhe Organizata gjermane “Help. Vlera totale e grantit është 46 mijë euro.Në mesin e 6 komunave të Kosovës, përfituese e granteve nga qeveria gjermane është edhe komuna e Gjakovës.

Artikulli i plotë: 23 biznese përfitojnë grante nga komuna e Gjakovës dhe organizata gjermane “Help” (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing